Rózsabimbók

5 400 Ft

1 készleten

Kategória:

Leírás

Ez a préselt virágékszer fülbevaló minirózsából készült.
Születésnap, névnap, nőnap, vagy anyák napja, a minirózsa különleges ajándék a hölgyek számára. Bár a növényt gyakran szobarózsa néven is emlegetik, ez a növény nem szobába való. Egyes források szerint Európa a minirózsa szülőhelye, míg mások Délkelet-Ázsiát említik. A klasszikus történet szerint a minirózsa Kínából származik. Kertben lehet könnyedén nevelni, de megfelelő körülmények biztosítása esetén szobában is tartható.

Vidd magaddal kedvenc virágodat bárhová, viseld a kerti virágok szépségét magadon!

Ha a kezedben fogod, a préselt virágékszerek úgy néznek ki, mintha gyantaékszerek lennének. A lakk egy fényes felületet képez a préselt virágokon, teljesen felveszi azok formáját. Az ékszerek pihekönnyűek, mégis törhetetlenek. A préselt virágok minden apró részlete jól kirajzolódik, ezért olyan látványos és szép mindegyik darab.
A préselt virágékszerek igazán különleges megjelenést kölcsönözhetnek neked. Bármilyen hétköznapi szettet feldobhatsz virágékszerekkel, de elegáns, ünnepi megjelenéshez is tökéletes lehet, így bátran ajánlom romantikus vacsorához, egy tárgyalásra, színházba, de még esküvőre is.

A virágok mérete: 1,5×1,5cm. A lakkréteg amivel szárítás után bevonom,erős, ezért nem törékeny az ékszer.
A fülbevaló beakasztó nikkel és krómmentes.
Szilikon zár természetesen jár hozzá.