Felemások

4 900 Ft

1 készleten

Kategória:

Leírás

Ha te júliusban születtél akkor a születésvirágod a kerti szarkaláb. A júliusban születettek jellemzői közé tartozik, hogy humorosak és lazák.A szarkaláb a nyíltszívűséget és a lelkesedést is szimbolizálja.

A másik virág minirózsából készült. A születéshónapja ennek a virágnak a június. A klasszikus történet szerint a minirózsa Kínából származik. Kertben lehet könnyedén nevelni, de megfelelő körülmények biztosítása esetén szobában is tartható

Ha a kezedben fogod, a préselt virágékszerek úgy néznek ki, mintha gyantaékszerek lennének. A lakk egy fényes felületet képez a préselt virágokon, teljesen felveszi azok formáját. Az ékszerek pihekönnyűek, mégis törhetetlenek. A préselt virágok minden apró részlete jól kirajzolódik, ezért olyan látványos és szép mindegyik darab.
A préselt virágékszerek igazán különleges megjelenést kölcsönözhetnek neked. Bármilyen hétköznapi szettet feldobhatsz virágékszerekkel, de elegáns, ünnepi megjelenéshez is tökéletes lehet, így bátran ajánlom romantikus vacsorához, egy tárgyalásra, színházba, de még esküvőre is.

Vidd magaddal kedvenc virágodat bárhová, viseld a kerti virágok szépségét magadon!

A virágok méretei: 2,5×1,5cm.
A fülbevaló beakasztó antiallergén.
Szilikon zár tartozik hozzá.