Ginkgo biloba

4 900 Ft

1 készleten

Kategória:

Leírás

A ginkgo a rugalmasságot, a reményt, a békét, a szeretetet, a varázslatot, az időtlenséget és a hosszú életet jelenti. A ginkgo a kettősséghez is kapcsolódik, egy olyan fogalomhoz, amely felismeri minden élőlény nőies és férfias aspektusát, és gyakran yin és yang formájában fejeződik ki.

A zöld szín nyugtató hatással bír. A tavasznak, a növekvő életnek a kifejezője.

Ha a kezedben fogod, a préselt virágékszerek úgy néznek ki, mintha gyantaékszerek lennének. A lakk egy fényes felületet képez a préselt virágokon, teljesen felveszi azok formáját. Az ékszerek pihekönnyűek, mégis törhetetlenek. A préselt virágok minden apró részlete jól kirajzolódik, ezért olyan látványos és szép mindegyik darab.
A préselt virágékszerek igazán különleges megjelenést kölcsönözhetnek neked. Bármilyen hétköznapi szettet feldobhatsz virágékszerekkel, de elegáns, ünnepi megjelenéshez is tökéletes lehet, így bátran ajánlom romantikus vacsorához, egy tárgyalásra, színházba, de még esküvőre is.

A virág mérete 2×1,5cm.
A láncnak a hosszúsága 41cm a lánchosszabbító 5cm.
A lánc műanyaggal van gyárilag bevonva, így nem allergizál. A zár alkatrészek nikkel és krómmentesek így ezek sem okozhatnak allergiát.